Åndelig turist i Thailand

Thailand er rene Mekka for masseturister, med sol, strender, sjømat, massasje, sex og silkeskreddere så det rekker. Men hva har dette landet å by på for en åndelig søkende turist?

 
Buddhahulen og Moder Jord

Taxien svinger inn på en stor parkeringsplass rett foran rekken av salgsboder. Denne bilen er den eneste her, jeg er øyensynlig eneste turisten på vei til hulen.

 
Elefantene

Jeg har en elefant som kraftdyr. Og nå ser jeg endelig en levende elefanthann inn i øynene på kort avstand. De er små, bak bustete bryn, men øye-blikket er levende.

 
Julaften med et smil

Det er lett for en fra nord å tro at juestemningen er universell, med kimende klokker og fred på jord. Men her i ferielandet er jualften nesten som en hvilken som helst annen solskinnsdag.

 
Sjamanismens ABZ

Jeg søker deg som vil utforske sjamanens vei. Gjennom våre sirkler bringer vi denne arven videre. Mer enn noen gang trengs balanse mellom mennesker, makter og natur.

 
Drømmekontroll og sjamanisme

Senoi-folkets mener at forandringer i de handlinger man gjør å drømmene kan forandre personens selvbilde og det bilde vedkommende har av andre mennesker og omgivelsene.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 53


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2008. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling