Sjamanens drøm
Se for deg et gammelt maleri, med motiver av mytologiske dyreskikkelser og mediterende munker. Se så for deg at maleriet kommer til liv, og at rommet erobres av ville hester, hylende ulver, ragende ravner og fuglekranier fra en annen verden.
 
Det nye sinnelaget
Utesitting i Hessdalen? Vil jeg dit for å studere lysfenomener på nattehimmelen? Jeg er ikke interessert i slike lysfenomener, egentlig. Grunnen til å dra til dette stedet er altså noe annet som lever i naturen.
 
Sommerkalender
Det arrangeres en innføringhssirkel i sjamanisme i Bergen den 26. og 27. juni. Og i tiden 7. til 14. august arrangeres utesitting i Hessdalen ved Røros. Om du er interessert, finnes mer info ved å trykke på Saivo sjamanskole. God sommer.
 
Ja, jeg elsker
Jeg synger gjerne ja vi elsker jeg,
men ikke med hele hjertet mitt
 
Klimaforandringer i det indre univers
Det var en gang ei lita jente som skulle ut i verden. I nista si hadde mammaen hennes lagt huskelapper det det sto hva jenta skulle passe seg for. Det alle farligste var vulkaner. Kom hun til en vulkan, måtte hun springe det forteste hun kunne.
 
All-øyet
Det er som om det store, skapende all-øyet våkner i stadig flere. Øyet som skinner lys gjennom gjennom jord og vann, ild og ørn, menneske og ulv, engel og skaper.
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 5 of 53


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2008. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling