Stjerneluer lyser

Jeg var en weekend i Indre Troms. Mørketiden tok til den dagen jeg kom. Men bakken var nesten bar, snøen manglet. Følgende natt kom snøen, neste morgen var himmelen klar. Det var nesten fullmåne, frisk kulde i lufta.

 
Leve bøkene. Også Facebook

For meg er bøker objekter av kjærlighet. Jeg er oppvokst med at de skal behandles med en egen respekt. Men i blant blir antallet bøker til bry.

 
Sjamansjef velges i Russland

For første gang i historien skal det velges en hovedsjaman for hele den russiske føderasjonen. Det er frivillig å melde seg på og alle russiske statsborgere kan delta. Foreløpig er 188 kandidater påmeldt til valget.

 
Mayakalenderen spår nedtur

Flere kilder tyder på at den sjette natten av Galaktiske Underverden, som begynner 8. november 2009, kan komme til å generere et dypt tilbakeslag i verdensøkonomien, skriver Carl Johan Callemann, en svensk kjenner av maya-kalenderen. Les mer:

 
Heidi til Sametinget

Heidi Haaker Greiner er valgt inn på sametinget for perioden 2009-2013. Hun er assisten på Saivo og driver egen sjaman-og healingpraksis. På Sjamansonen er hun kjent for sine innlegg, særlig sine dikt. Hun er innvalgt på andre plass for Ap.

 
Samtale med stillheten

Vi hadde noen stille dager på Saivo på Haugtun. Stille dager, ingen ytre samtale med noen, fokus på pust og kropp og flyt. Flyt som åpner. Åpner vei til neste nivå. Det er den veien som bare går gjennom stillheten, som en vind av lys.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 53


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2008. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling