Hvor tar sjamanismen veien?

Sjamanisme og tromming er nærmest blitt mainstram, i alle fall i den alternative verden. Men faget må også utvikles. Hvor tar den gamle sjamankunsten veien? På et ordvekslingsmøte på Unity-sentret i Oslo er dette temaet.

 
Dette er godt å lese
Kort fortalt, atomene i kroppene våre og soslystemene i universet beveger seg og oppfører seg på akkurat samme måte. Det er gammelt, godt sjamannytt fra vitenskapens frontlinjer.
 
Røtter og frukter Sjaman Gathering 2012

Her setter vi fokus på norrøn seid-praksis, runekunnskap og den samiske noaiditradisjonen. Om vi i disse kunnskapstradisjonene kan finne våre røtter, er vi er røttenes frukter. Velkommen til denne samlingen på Viubraatan, Harestua i tiden 21-24 juni.

 
Tro, håp og kjærlighet, vinterversjonen
Jeg nynner litt i blant. Nynner litt og leter etter hjertet, synger for det. Når jeg sitter stille kan jeg høre en bjelle, som om den tonen rommer all lys, jordens lyd, og lyd fra det høye, også min spede stemme og din.
 
Urter på en enkel måte

Det er med forventning at jeg åpner Gunilla Kvarnstöms nyutgitte bok.  Gleden blir desto større når det viser seg at boka er spennende, informativ og velgjort tvers igjennom. Med ”Örter på lätt sätt” har Gunilla Kvarnström levert en vakker og varm bok som er gjennomstrålet av følelsen av nærhet til naturen.

 
Vi kan protestere direkte

Vi kan la vår stemme bli hørt, protestere til myndighetene i Peru, til ambassaden i Norge, til FN og til Amnesty International. Her er noen nyttige adresser. Å sende en protestnote er bare et tastetrykk unna.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 2 of 53


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2008. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling