Julaften med et smil

Det er lett for en fra nord å tro at juestemningen er universell, med kimende klokker og fred på jord. Men her i ferielandet er jualften nesten som en hvilken som helst annen solskinnsdag.

 
Sjamanismens ABZ

Jeg søker deg som vil utforske sjamanens vei. Gjennom våre sirkler bringer vi denne arven videre. Mer enn noen gang trengs balanse mellom mennesker, makter og natur.

 
Drømmekontroll og sjamanisme

Senoi-folkets mener at forandringer i de handlinger man gjør å drømmene kan forandre personens selvbilde og det bilde vedkommende har av andre mennesker og omgivelsene.

 
Stjerneluer lyser

Jeg var en weekend i Indre Troms. Mørketiden tok til den dagen jeg kom. Men bakken var nesten bar, snøen manglet. Følgende natt kom snøen, neste morgen var himmelen klar. Det var nesten fullmåne, frisk kulde i lufta.

 
Leve bøkene. Også Facebook

For meg er bøker objekter av kjærlighet. Jeg er oppvokst med at de skal behandles med en egen respekt. Men i blant blir antallet bøker til bry.

 
Sjamansjef velges i Russland

For første gang i historien skal det velges en hovedsjaman for hele den russiske føderasjonen. Det er frivillig å melde seg på og alle russiske statsborgere kan delta. Foreløpig er 188 kandidater påmeldt til valget.

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Side 9 av 52


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling