Sjamanens drøm PDF Print E-mail
Se for deg et gammelt maleri, med motiver av mytologiske dyreskikkelser og mediterende munker. Se så for deg at maleriet kommer til liv, og at rommet erobres av ville hester, hylende ulver, ragende ravner og fuglekranier fra en annen verden. Styltefigurer, dyremasker, store ildballer og dype trommer strekker bildet ut til alle kanter og skaper en magisk og rituell stemning.

Slik tas du inn i Sjamanens drøm, en forestilling av Stella Polaris. Den spilles på Nordisk Vikingmarked på Borrehaugene den 2. juli kl. 22.


Forestillingen er inspirert av den norrøne mytologien og er et rituale til ære for livet, naturen og historien.

Om vi sjamaner og sjamanspirer ønsker å se et aktiullt teater, der våre temaer tas  fram og løftes opp, så er dette stykket det beste tilbudet som finnes nå for tiden. Det syns i alle fall jeg.

mvh ailo gaup
Kommentarer (4)Add Comment
0
Flere ganger - andre steder?
skrevet av CC, July 02, 2010
Høres fantastisk ut. Vet du om dette stykket kommer til å settes opp flere ganger?
0
glad jeg så det
skrevet av skrevet av Ailok, July 03, 2010
Du må bare følge med på hjemmesiden til Stella polaris. Jeg var å så stykket, det gjorde inntrykk.
0
magi
skrevet av Upanisjadim, July 04, 2010
Høres meget intressant ut å gå på et slik et teater.
Ser for meg et maleri med fjell og skoger,og en mann som står med kikkert og ser tilbake på meg og peker,til stor forundring for de små bultrende barna som løper rundt mannen.En stor hvit ugle i tærne skjønner at noe er på ferde og tar til vingene og flyr unna.
Jeg snur meg vekk fra maleriet,men da flyter det med blikket og fyller snart hele min synsvidde,med en smak av maling på leppene,og duft av villmark og hei,skjønner jeg plutselig at jeg er blitt forhæksa,og havnet inne i maleriet,og så hører jeg kvister som brekker på bakken bak meg...
0
...
skrevet av Rita Helmi Toivosdatter Laakso, July 22, 2010
Jeg så stykket to ganger. Først i Tønsberg på slottsfjellet og så på borrehaugene. Må si at siste forestillingen på Borrehaugene var utrolig flott. forestillingene var spektakulær

RITA

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy
 


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2008. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling