All-øyet PDF Print E-mail
Det er som om det store, skapende all-øyet våkner i stadig flere. Øyet som skinner lys gjennom gjennom jord og vann, ild og ørn, menneske og ulv, engel og skaper. I tiden nå skjer avproblematisering rundt vårt arbeidsfelt, avlæring og oppjustering foregår på så mange bevissthetsplan og jeg liker å tenke at vi er med og åpner for det nye som skal fødes.

For etter hvert har sjamanismens praksis, ordbruk og retorikk nådd ganske langt inn i mainstream. Det er plukket opp av mange, særlig av unge og ungdommer, som ikke må slite så mye med skepsis og  tvil som den nå snart så akterutseilte 68-generasjonen.

Mens jeg leser innlegg fra flere her på Sjamansonen, slår det meg at sjamanens vei egentlig ikke er en ensom vei lenger.

Vii har lagd et levende laug av sjamaner omkring, en her, en annen der. I cyberspace kan vi være i samme sirkel, dele og lære og bringe  kunnskapen videre.

Et all-øye i ens eget sinn ser og ser. Ser gjennom, ser innenfor, ser utenfor, ser bortenfor. Jeg er glad jeg lever nå og får se alt det som skjer.

mvh ailo gaup

Kommentarer (4)Add Comment
0
ordfører
skrevet av Arve-Gudersmund, May 12, 2010
Jeg liker tonen i dette
og den kjente sangen bak ordenes utsøkte tepper.
Jeg nyter utsikten
å den friske luften
sammen med deg
Ørnebror.0
...
skrevet av gunilla., May 14, 2010

Mens jeg leser innlegg fra flere her på Sjamansonen, slår det meg at sjamanens vei egentlig ikke er en ensom vei lenger.

smilies/smiley.gif smilies/kiss.gif smilies/cheesy.gif
0
...
skrevet av jorflaa, May 14, 2010
'Jeg er glad jeg lever nå og får se alt det som skjer.'

Jeg og smilies/smiley.gif
0
Det er så fint skrevet det der Ailo
skrevet av CC, May 16, 2010
Og det er slik det er smilies/smiley.gif Stadig flere stoler på, lever med og ser gjennom All-øyet. Det er nok litt lettere for dem som ikke har levd så lenge som dem som har levd lengre, som du sier. Og de som har levd lengre har levd i tvilen og frykten fra tusener av år mye mer på kropp og sjel enn de som er yngre. Det ville aldri vært mulig for de yngre å klare dette på en lettere måte hadde det ikke vært for de som gikk veien føre. Sjamanens vei er ikke lenger en ensom vei. Takk for alt du også har gjort for at dette skal bli til

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy
 


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2008. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling