De høye fjellenes tale

Har vært i Sveits, holdt sirkel i en hytte i en dal. Den var trang, men lyset kom ned som en kile. En liten elv sang dag og natt. Selv de minste blomstene sang i solen og drakk regn. Hytta hadde det vi trengte, blant annet utepeis. De høye tindene sto som en sirkel omkring oss.

 
Velkommen til Ingelises sjokkterapi

I månedsskiftet oktober/november kommer Ingelise Lund fra Danmark tilbake. Hun er sjokkterapeut og sjaman og innbyr med dette til en ny, befriende gruppeerfaring. Sjokk kan gi jeg-tap og sjeletap og gjennom god sjokkterapi kan både  jeget, hukommelsen og følelsene gjenfinnes og oppleves.

 
Naturens kraft på Gudfjelløya

Tilbake fra et møte mellom sinn og natur, og hvilken natur.  Vi var over 20 personer en ukes tid på Gudfjelløya, et sted for bekreftelser, fordypning og gjennombrudd. Her er en rapport fra to av deltagerne etter en utesitting på et ladet sted.

 
Å ri på sommerens milde vind

Jeg flyr gjennom fritt rom, som gjennom åpen luft, fri fra tanker og alt av sjelens vintermørke. Sommerens lette vind blåser. Jeg slipper taket i utryggheten og rir sommerens vind.

 
Fokus på Trøndelag

Velkommen til en sirkel i Sjamanismens ABC, de første skritt på sjamanens vei. Sirkelen foregår på Mausundgløtt i havgapet utenfor Trondheim, i tiden 31. juli til 2. august. En uke seinere begynner utesittingen på Gudfjelløya.

 
Hvem trommet?

Antichrist er en mørk og religiøs film om menneskelige demoner, inspirert av skrekkfilmer, mener Aftenposten i en artikkel den 22. mai. I filmen forekommer tre dyr, blant annet en snakkende rev.

 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 11 of 53


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2008. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling